Stomresning och taklagsfest!

Allt går så fort! På Skärtorsdagen var pålningen och plattan precis klara. På Annandag Påsk (måndagskvällen) var ställningarna uppe. Och så idag, tisdagen den 29 mars, på utsatt tid (eller ja, 20 min. sent då en av lastbilschaufförerna av de tre stora långtradarna, hade missförstått, att han faktiskt var nr. 1, och inte nr. 3 som han trodde). Och igång satte de fyra byggarna och kranföraren. Hej va det gick!

Vår säljare och frälsarkrans på detta hav av pirrighet, Lars Karlsson på Myresjöhus, var också på plats kl. 06.30. Tack! Det kändes tryggt att ha dig där!

Vi hade tänkt att stanna kvar och se på tills “första varvet”, alltså våning ett, var klart. Men det var så spännande, och så trevligt med vår närmaste granne. Så vi stannade ända till kl. 16, då även andra våningen och de flesta takstolarna var uppe. Precis då började det att regna! Vi hoppas att mellanbjälklaget var täckt och inte blev blött…

Vår Första Grannfotograf Sara skickade oss en bild på huset från sena kvällen då alla nyss hade åkt iväg. Taket är på! Hurra!
Alla andra bilder är tagna av Joakim.

En stor eloge till hela byggänget! Alla jobbade så lugnt och metodiskt, säkert och snabbt. En fröjd och se proffs jobba!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: